de afstand tot jouw kern

 

Stem vrede

Leren mediteren is de mooiste gift die je jezelf in dit leven kunt geven.

Sogyal Rinpoche

Aanbod

Mijn aanbod is geworteld in mijn intu´tie en zeer gevarieerd in vorm. Omdat intu´tie nu eenmaal vormeloos is, is de basis voor een consult ons gesprek. Dit gaat vooraf door een korte telefonische kennismaking. In het consult stel jij jouw vragen en vertel je over jouw levenssituatie. Daarin brengt jouw aanwezigheid en energie mijn intu´tie in beweging. Die beweging levert antwoorden, inzicht en heling. Antwoorden op vragen, inzicht in levenssituaties, en heling van lichamelijke, emotionele, en psychische blokkades. Mijn startpunt is liefdevolle aanwezigheid waar alles aanwezig is en zonder oordeel mag zijn.Persoonlijk Consult

Welke leeftijd je ook hebt of hoeveel levenservaring je bezit, allemaal kennen we een moment van vertwijfeling, aarzeling, onzekerheid, pijn of verdriet. Herken je een terugkerend gevoel of patroon dat je maar niet onder woorden krijgt? Als je heel eerlijk tegen jezelf bent, zoek je dan niet eigenlijk hulp of heling?

 
Zielstekening

Woorden zijn de bouwstenen van ons denken en onze gesprekken. Met beelden communiceren we echter ook. De kunst is er vol van, en het kan ons diep raken en in beweging brengen op niveaus waar woorden te kort schieten. Als je een consult zoekt, voorbij de woorden, kom dan eens langs voor een zielstekening. Het is een persoonlijk portret met weinig woorden.

 
Magnetiseren

Lichamelijke kwalen of ongevallen kunnen ervoor zorgen dat je energetisch uit balans raakt. Dit kan variŰren van aanrijding tot een burn-out, of emotioneel verlies en psychische beschadiging. Deze energetisch verstoringen belemmeren een voorspoedig natuurlijk herstel, of vertonen zich na verloop van tijd als lichamelijke klachten. Healing betreft een energetisch balancerende behandeling die lichamelijk, emotioneel en psychologisch herstel bespoedigd of tot gevolg heeft.

 
Spel

Spel is een werkwijze waarin contact (met jezelf en de ander) volop ervaren wordt. Het spel dat ik aanbied is gebaseerd op het energetisch lichaamswerk en systemisch werken. Met weinig tot geen woorden wordt het spel opgebouwd rondom jouw vraag, levenssituatie of droom. Daarin is de lege ruimte het speelbord, en zijn wij samen de stukken. Niets anders dan de impuls uit het lichaam zijn de zetten, en de regels worden gezamenlijk bepaald in het moment.

 
Huisreiniging

Allemaal kennen we het gevoel waarbij het lijkt alsof er iets of iemand in je huis is. Dit is soms een projectie van de eigen geest, soms is het een andere entiteit. De mengeling van beiden komt ook voor. De eigen geestesgesteldheid maakt je meer of minder vatbaar voor energieŰn. Heb je een terugkerend ongemak, slaap je slecht of voelt je huis niet fijn, neem gerust telefonisch contact op.

 
Tarief

Een consult duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van de vraag en het soort consult kan dit tot maximaal 30 minuten uitlopen.

 


Recent

Het werken met mensen, liefdevol luisteren en in contact zijn, scherpt mijn bestaan. Bij elke overgave aan dit werk groei ik, en daarin groeien anderen op hun persoonlijke wijze. Dit is iets wat mijn liefde en fascinatie heeft. Graag zet ik hierbij mijn talenten in: intu´tie, helder zien, en ervaring met heling.

Marco Wobben