de afstand tot jouw kern

 

Stem vrede

Paramarkt
maandag 05 maart 2007 04:14

Voor het eerst zelf als deelnemer op een beurs: "Zondag 4 maart vond in het Kulturhus in Borne een Paranormaalbeurs plaats." De Paramarkt is een samenspel van allerhande activiteiten op spiritueel en alternatief gebied. Deze markt is een combinatie van de klassieke paranormaalbeurs en een gezellige markt. www.paramarkt.nl (Videoverslag)

De sfeer is rustig en kalm, voor standhouders zeer prettig om te werken en voor het publiek comfortabel om rond te neuzen op zoek naar informatie. De lokatie in Borne is erg mooi. Aldaar aangekomen heb ik eerst maar even gesproken met de organisatoren om daarna op zoek te gaan naar een tafeltje.

Een achteraf zaaltje voelde beter dan een grotere zaal en daar in de hoek vond ik mijn plek. Uitstallen en daarna even kennismaken met enkele andere standhouders. Mijn aanbod op deze dag bestond uit 'Zielentekening en consult'. Een open aanbod waarin alles mogelijk zal worden. Meteen bij de opening liepen de zalen al vol, het beloofd een goedbezochte dag te worden.

  • Na wat aarzelende blikken en rondlopende mensen besluiten twee dames een tekening te willen. Meteen is het een stevig onderwerp. Een mevrouw die met Reiki bezig is en voorzichtig in bloei komt met een gave met schrift. Ze mist nog doelgerichtheid en aarding, pas als ze hier aan toe komt kan ze verder groeien en haar talent de ruimte geven zonder dat ze zelf ruimte verliest.
  • Een tweede sessie begint ook met twee dames. Zonder gerichte vraag komt het gesprek niet op gang, ze komen samen en houden de energie samen. Hierdoor is het voor mij niet te doen om in zielscontact te komen en één pure essentie op papier te zetten. Als één van beide tijdelijk afscheid neemt om de voortgang niet te blokkeren, komt het gesprek als vanzelf op gang en is het onderwerp al snel 'God' en 'boeken lezen'. Dit levert een serene tekening op waarbij het onderschrift door mij wordt toegevoegd als boodschap om mee te geven.

Mijn lach, mijn traan, mijn God, mijn leven

  • De tweede helft is een energetisch zeer heftige ervaring voor mij op een primeur dagje als vandaag. Ze is zeer intens verbonden met haar man die enkele jaren ervoor overleden is en de liefde die zij met zich meedraagt overdonderd me. De ervaring is vrijwel zonder woorden en we bedanken elkaar naderhand uitbundig voor de uitwisseling. De tekening zegt het al: 'alles recht uit het hart' en er kan haast geen onderschrift meer bij omdat de ervaring niet te verwoorden is.
  • Dan komt een moeder en dochter. Na een aarzelende start is eigenlijk de vraag van de dochter zo klaar als een klontje, het antwoord daarop 'geloof in jezelf' is een open deur. Maar de tekening moet nog beginnen. Verrassend genoeg teken ik een rondje en realiseer me nogmaals dat het al rond is... Als blijkt dat ze het nog niet vat, maak ik het voor haar af en er ontstaat een prachtige symmetrische bloem. Niets meer aan doen... Het onderschrift en dagelijkse oefening is 'geloof in jezelf'. Haar moeder is een verhaal dat slingert tussen banen, carriere en eigen ruimte innemen. Zichzelf niet wegcijferen is een boodschap die meegegeven wordt.
  • Uiteindelijk loop ik stuk op een laatste sessie die spoedig begint maar meteen tot stilstand komt. Na een korte pauze en nog eens een rustige aanblik komt er nog een flintertje zielsinformatie door en dat teken ik als laatste. Ze herkent het feit dat ze niets laat zien van zichzelf, en ik merk op dat het zonde van de energie is, zonde omdat haar kinderen een volle moeder nodig hebben, en dat dit het moment is om te besluiten om daar iets mee te doen.

De dag was intensief, van de beurs opening tot de sluiting ben ik vrijwel continue bezig geweest, maar wat een primeur, wat een geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar, alhoewel ik nog even nodig zal hebben om deze nieuwe aanblik van mij en mijn talent te verwerken...

Ik kijk uit naar de Agenda paramarkt, wellicht tot ziens...

 

You have no rights to post comments

Recent