de afstand tot jouw kern

 

Stem vrede

Disclaimer
dinsdag 09 mei 2006 06:21

Mijn website geeft informatie over een veelheid van onderwerpen op spiritueel en psychologisch gebied. Ik hoop je hiermee inzicht te geven in het doen en laten van jezelf.

Blijf altijd zelf kritisch en luister naar de antwoorden in jezelf. Wat je ook leest of hoort, hier op deze website, bij mij in therapie, in coachingsessies of elders. Niets vormt een definitief antwoord. Neem tot je wat je wilt en neem de volle eigen verantwoording voor dat wat je opneemt en neem elke beslissing zelf.

Elke vorm van advies of begeleiding is nooit meer dan dat. Dus leef, lees en luister met volle teugen, maar doe dit zelf. Niemand kan dit voor je doen.

Op het spirituele pad gaat het niet om wat anderen zeggen, het gaat om het vinden van je diepste zelf. Voortdurend zelfonderzoek is nodig om het diepste zelf te onderscheiden van het ego. Anderen kunnen je helpen om de juiste koers te houden op het spirituele pad, op grond van hun ervaringen en inzichten, maar het is belangrijk steeds zelf je eigen kompas te ijken en te richten op dit uiteindelijke doel. Bron...

believe-nothing-buddha-posters

 

Recent