de afstand tot jouw kern

 

Stem vrede

Marco Wobben

In het jaar 1969 ben ik in Twente geboren. Na het opgroeien in Twente en omzwervingen in Nederland ben ik sinds 2000 woonachtig in Utrecht. Maak kennis met me via een recent interview voor een lokale tv zender:


Loopbaan

Mijn ongebruikelijke schoolloopbaan verliep via Mavo, MTS Werktuigbouwkunde tot en met de Hogeschool Computertechniek waar ik tenslotte in de jaren negentig afgestudeerd. Ik ontwikkelde software ten behoeve van kwaliteitszorg en maakte daarmee mijn start als zelfstandig ondernemer. Inmiddels is dat gegroeid tot de onderneming BCP Software.

Tijdens met mijn studie al, werd ik actiever op het alternatieve vlak. Ik volgde een tijdje een spiritisten vereniging, deed tarot cursussen, een meditatiegroep, tai chi en magnetiseerde af en toe mensen die daarom vroegen.

 

Mensenwerk

Mijn toegepaste psychologie opleiding startte bij het ITIP in 2002. In die tijd werd ik als kersverse vader geconfronteerd met eigen onverwerkte gevoelens. Het was een startschot om bewuster te leren omgaan met mijzelf, mijn omgeving en mijn talenten opnieuw te ontplooien. De inzichten en ervaringen helpen me nog dagelijks om met meer overgave, liefde en vertrouwen te leven. Vanuit 'liefde-weten' zet ik me in om mede-mensen te helpen.

Zielswerk

tekenen was altijd al belangrijk voor me, en is uitgegroeid tot een vorm van meditatie en gebed waarin ik me afstem op het diepere lagen in mijzelf. Deze activiteit helpt mij levenspatronen zichtbaar te maken, en werkt verdiepend, inzichtelijk. Kijk hier voor mijn persoonlijke werk of een selectie uit het werk voor anderen.

 

Reacties   

 
Marianne
0 #1 Marianne 10-01-2008 09:29
Je maakt prachtige dingen!!
 
 
Marco Wobben
0 #2 Marco Wobben 10-01-2008 11:57
Dank je wel Marianne. ;-)
 
 
Heidy
0 #3 Heidy 26-02-2008 01:47
 

You have no rights to post comments

Nieuwsgierig?

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg de informatie op de sociale media via Twitter of Facebook.